Khamis, 26 Mac 2009

jom test!



cmne nak tahu tahap stress seseorang tu, ianya boleh digunakan dengan melihat gmbar diatas:
if seseorang tengok ianya tidak bergerak lansung..memang lansung tiada stress..wah hebat tu...
sesiapa yang nampak gambar ni bergerak..maksudnya dia ada stress or tekanan..jika perlahan means stress tidak lah kuat sangat..jika laju means stress or tekanan seseorang itu kuat
tapi jangan tengok lama-lama..nanti jadi pening kepala plak..hee ujian ni pernah dibuat kepada banduan di suatu tempat di luar negara..sejauh mana ketepatan nya tidak lah diketahui tapi ianya hanya sekadar ujian menguji tahap stress seseorang...

5 comments:

aziee 26 Mac 2009 7:11 PTG  

Ha.. bagus betul ujian ni.. aku tengok die bergerak perlahan je.. tp xde la perlahan sangat...
kire stress tidak la kuat sangat.. tp memang ngah stress nih... memang tepat pada masanya ujian nih.. len kali nak ukur tahap stress bleh buka bolg ni, huhu... tq2... :-)

WhoSign 26 Mac 2009 9:13 PTG  

tak gerak pun..

lain kali la tgk lagi..

i_m diba 26 Mac 2009 10:37 PTG  

if rasa tak bergerak lansung memang bgus 2..huh~

asrar 27 Mac 2009 12:57 PG  

sakit kepala aku wei....

dasat2...stress...

WhoSign 14 April 2009 10:28 PTG  

berulang kali tgk benda ni dalam waktu dan ketika yg berlainan..

yg pasti saat ni stress yg amat (bkn kerana assgmt mahupn tugasan) tetap tak nak gerak gak benda ni..

apakah??? eh.. xnk2.. adakah mind set lbh kuat?? hmmmm....

Pelawat

Load Counter
Terdapat ralat dalam alat ini

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP